[us_single_image image=”10945″ align=”center”]
  • Wie ben jij? Wat deed je voor de COVID-19 crisis? 

Hallo, ik ben Gabriel Le Bihan ! Ik kom uit Bretagne en ik werk al meer dan 3 jaar bij ONG Conseil! Voor de crisis van COVID-19 werkte ik in mobiele missies, als Booster en bestuurder van het team. Vandaag profiteer ik van het goede weer in Bretagne en in november zal ik een logistieke opleiding volgen.

  • Hoe beleef jij de COVID-19 crisis ? Hoe heb je je dagen georganiseerd tijdens de lockdown?

Tijdens de lockdown had ik het geluk een tuin te hebben en op het platteland te zijn, zodat ik van het buitenleven kon genieten! Anders, bordspelletjes, videospelletjes, Netflix… Ik heb me niet verveeld, denk ik. En ik was met mijn vriendin dus het was leuk 😉
We kregen veel info via mails, Instagram en Facebook berichten… (dankzij jou, Camille, bedankt !), Skype telefoontjes, om wat nieuws van collega’s te krijgen. En trouwens, gefeliciteerd en bedankt aan degenen die tijdens de lockdown zijn blijven werken!

  • Ben je nu terug aan het werk? Hoe verloopt het? 

Momenteel is het niet gepland, ik zal in Bretagne blijven om van het strand te genieten, een beetje te surfen met mijn vrienden en te beginnen met de logistieke opleiding in Brest. Maar er wordt niet gezegd dat ik tegen die tijd niet naar België zal komen!

  • Wat is jouw huidige credo ? Je gemoedstoestand, je motto? (een woord, een citaat, een liedje, een film, …)

Zoals we thuis vaak zeggen: “Neem de golf zoals hij komt”

 

BEDANKT GABRIEL !