[us_single_image image=”10928″ align=”center”]
  • Wie ben jij? Wat deed je voor de COVID-19 crisis? 

Wat een vraag! Ik ben een overgevoelige persoon die elke dag volwaardig probeert te zijn. Ik werk sinds al anderhalf jaar voor verschillende NGO’s. In september ga ik verder met mijn tweede jaar als therapeut aan de CRAM International Training School.
Voor de crisis had ik een mobiele missie in de kleuren van Handicap International begonnen bij ONG Conseil België. Daar ontmoette ik de beste Walen die men kon hopen te ontmoeten.

  • Hoe beleef jij de COVID-19 crisis ? Hoe heb je je dagen georganiseerd tijdens de lockdown?

Tijdens de lockdown ben ik verhuisd, dus ik heb mijn kamergenoten in die tijd leren kennen. Ik bracht tijd door in de tuin en ook te mediteren. Ik heb veel e-mails ontvangen van ONG Conseil en ik waardeerde het dat het contact op deze manier werd onderhouden. Trouwens feliciteer ik iedereen die in deze periode is blijven werken want zelfs in mijn moeilijke momenten kon ik hulp krijgen van bijvoorbeeld Tristan. Bedankt daarvoor ! Sommige mensen zijn veel meer dan vrienden geworden, ze maken nu deel uit van mijn familie!  We sturen elkaar vaak postduiven en zou Meneer Bofwa Booka er in de komende dagen een moeten ontvangen…(lacht)

  • Ben je nu terug aan het werk? Hoe verloopt het? 

Ik ben sinds maandag 15 juni weer aan het werk als vertegenwoordiger van Dokters van de Wereld. De dag voor de lancering was ik een beetje gestrest en had ik veel vragen die door mijn hoofd liepen. Maar zodra ik op straat stond, herinnerde ik me dat dit mijn plaats was! Naast het vechten voor een vereniging die me aanspreekt, ben ik snel teruggegaan naar mijn goede oude gewoontes en dubieuze grappen! (lacht)

  • Wat is jouw huidige credo ? Je gemoedstoestand, je motto? (een woord, een citaat, een liedje, een film, …)

Deze periode heeft me veel geleerd en heeft me nog dichter bij mezelf gebracht door al die tijd alleen te hebben. Ik zou zeggen: “Neem de tijd om contact met je op te nemen, en maak dan contact met de andere.”

 

BEDANKT ERICA !