[us_single_image image=”11146″ align=”center”]
  • Wie ben jij? Wat deed je voor de COVID-19 crisis? 

Ik ben Anna, de RH Officer van ONG Conseil. Voor de crisis werkte ik 5 dagen per week op kantoor en was ik verantwoordelijk voor de administratieve opvolging van mijn collega’s in het veld! Ik was trouwens Mevrouw “Rail Pass”.

  • Hoe beleef jij de COVID-19 crisis ? Hoe heb je je dagen georganiseerd tijdens de lockdown?

In het begin was het niet gemakkelijk. Plots telewerken met minder tijd en kinderen thuis… Ik moest me heel snel aanpassen, nieuwe deadlines stellen en mijn tijd indelen om elk van mijn rollen volledig te kunnen vervullen. Ik bleef redelijk beschikbaar voor mijn collega’s om hun vragen te beantwoorden en hen zoveel mogelijk door te verwijzen. Voor mijn collega’s op kantoor hebben we heel snel de Zoom-trend opgevangen!

  • Ben je nu terug aan het werk? Hoe verloopt het? 

Ik ben eigenlijk nooit gestopt. Maar nu krijg ik weer het plezier om mijn collega’s te zien anders dan achter een scherm, ook al houden we nog steeds de fysieke afstand. Ik besefte dat ik hield van de trein, de metro nemen en van al deze mensen in een haastige, vaak bezorgde, rondrennen te zien… het leven wat! Zelfs gemaskerd!

  • Wat is jouw huidige credo ? Je gemoedstoestand, je motto? (een woord, een citaat, een liedje, een film, …)

Ik heb geen specifieke credo. Ik probeer alleen maar om altijd het beste te doen met wat ik heb, om gelukkig te zijn met veel of weinig. Ik haat klagen. Als het leven je citroenen geeft… je maakt limonade!

 

BEDANKT ANNA !