[us_single_image image=”8807″ lightbox=”1″][us_testimonial author=”Mathilde” company=”Ambassadeur voor Oxfam Solidariteit”]Ik herinner me een dame die verloren gelopen was en absoluut het concert van Julien Clerc wilde meepikken! Nadat we haar de weg wezen kwamen we aan de praat en niet veel later besloot ze vol enthousiasme om Oxfam te steunen!De sfeer was ontspannen dat zag je aan iedere bezoeker! Deze omgeving was de ideale context om in dialoog te gaan met de mensen en daarom ook een geweldige ervaring.
[/us_testimonial]

Dit jaar waren onze teams opnieuw goed vertegenwoordigd tijdens het festival seizoen, deze keer voor Dokters van de wereld en Oxfam Solidariteit! Hierbij alvast enkele indrukken.

Nu al bijna 17 jaar lang toont het Esperanzah festival zijn sociaal engagement dankzij zijn organisatie en ruimdenkende programmering zodat onze cultuur kan profiteren van de ontwikkeling van een duurzame en inclusieve samenleving.Dit jaar vond de editie plaats in de Abdij van Floreffe van 3 tot en met 5 augustus.

Het festival Les Solidarités benadrukt dan weer de rijkdommen van onze wereld door het samenbrengen van kleuren, mensen en culturen voor een rechtvaardigere wereld en een ondersteunende samenleving. Voor deze zesde editie verzamelde Les Solidarités weer talloze festivalgangers in Namen (van 23 tot 25/08) rond een genereus en gevarieerd programma.

Deze festivals waren dan ook dé ideale gelegenheid voor onze teams om de interne staf van Dokters van de wereld en Oxfam Solidariteit te vervoegen. En met wat een resultaat! We schreven bijna 120 nieuwe donorateurs in tijdens deze twee prachtige events!

Wat een resultaat! Bravo!

Elk jaar opnieuw biedt ONG Conseil Belgique haar wervers de mogelijkheid om deel te nemen aan tal van openluchtevenementen en te experimenteren met dit soort missies in feestelijke stemming!