Na 20 jaar in de detailhandel te hebben gewerkt, werd Michel Jadot twee jaar geleden onze in-store project Manager. Deze vader, grootvader en dierenvriend legt ons vandaag zijn parcours en de verschillende aspecten van zijn job uit.

  • Wat is je achtergrond? 

Met een Master in de verkoop en een MBA (master in bedrijfsbeheer en administratie), heb ik eerst 20 jaar gewerkt als District Manager in de detailhandel.  Helaas sloot de afdeling waar ik werkte en moest ik op zoek naar een nieuwe baan. 

  • Ben je toen bij ONG Conseil gekomen?

Ja, ik kwam toevallig de advertentie van ONG Conseil tegen en die viel me op. Dus besloot ik te solliciteren als fundraiser. Na een periode van evolutie binnen het bedrijf, werk ik nu al 2 jaar als “In-store project manager”. 

  • Wat houdt je baan in? 

Ik ben verantwoordelijk voor het werven van klanten in winkels en op privé-terreinen. Ik zorg ervoor dat we goed met hen samenwerken. Ik voer ook controles ter plaatse uit om de werkplekken te inspecteren, naar onze werknemers te luisteren, ervoor te zorgen dat de plannings worden nageleefd en het materiaal te controleren (stand, roll-up, werkkleding, tablet). Als gevolg daarvan sta ik voortdurend in contact met de Programma Managers en Benjamin, Pre-Recruitment en Planning Manager.

  • Wat vind je het leukste aan je baan? 

Het menselijk contact en het feit dat ik nog steeds in de massadetailhandel zit, waarmee ik een soort schaakspel speel: de terughoudendheid afbreken en de toegevoegde waarde aantonen van het ontvangen van een vereniging of een NGO in een winkel.

  • Wat zijn de uitdagingen van je job? 

Hoofdzakelijk om het hele jaar door contracten met onze zakenpartners veilig te stellen. Ik moet er ook voor zorgen dat wij onze bestaande partners behouden en voortdurend nieuwe partners vinden. 

  • Wat is je motto, je gemoedstoestand in alle omstandigheden? 

Controle te houden over mijn emoties en de loop van mijn privé- en beroepsleven.  

  • Nog een laatste woord?

Ik zou ONG Conseil aan elke werkzoekende aanraden omdat het een plaats is waar men zich echt kan ontplooien. Bovendien biedt ONG Conseil iedereen de mogelijkheid om door te stromen naar hogere verantwoordelijkheden, ongeacht zijn opleidingsniveau of leeftijd. “Lang leven en voorspoed! “

Bedankt Michel !