De functie van teamleider werd exclusief ontworpen voor ons bedrijf. Ze vertegenwoordigt een belangrijke positie bij ONG Conseil. Inderdaad, dankzij de teamleiders zijn onze ambassadeurs begeleid van het begin tot het einde van hun missies.

Bij ONG Conseil hebben Junior of Senior Ambassadeurs de mogelijkheid om na enkele missies Teamleider te worden. Als echte field managers beheren Teamleiders een team van Ambassadeurs. Het werk van deze laatstgenoemden betekent ontmoeten de burgers op straat om hen voor te stellen de vertegenwoordigde NGO financieel te steunen.

Naast het hebben van face-to-face fondsenwervingsvaardigheden zijn Teamleiders ook animatoren in hart en nieren. Altijd dynamisch en liefhebbers van uitdagingen moedigen ze hun team in de juiste stemming aan en geven haar alle tips om zoveel donateurs mogelijk aan te werven.

Bij ONG Conseil België zijn er momenteel zes teamleiders die actief zijn: Fabrizio, Antoine, Victor, Michaël, Pierrina en Alain.
Op 21 januari jl. kwamen ze samen voor het eerste keer in 2020 om de verschillende doelstellingen van het jaar vast te stellen!