Ken je Surfrider Foundation Europe al?

Voor haar eerste face-to-face fondsenwervingsmissie in België heeft de Surfrider Foundation Europe het besluit genomen om hiervoor op de diensten van ONG Conseil BE te vertrouwen! In deze vroege stadia van onze samenwerking is dit dan ook de gelegenheid om onze nieuwe partner te introduceren.

Surfrider Foundation Europe beschermt en bewaakt de oceanen al sinds 1990. Het is opgericht door een groep surfers die hun speelterrein wouden verdedigen en ze zijn daarbij betrokken op 3 specifieke gebieden:

-Het waterafval (zoals bijvoorbeeld “Ocean Initiatives”, projecten voor het reinigen van stranden, meren, rivieren en zeebodems georganiseerd door de vrijwilligers dankzij de begeleiding van Surfrider Europe.)

-Waterkwaliteit en de gezondheid van de gebruikers (bv. Surfrider Europe heeft laboratoriumonderzoek ontwikkelt voor bij de behandeling van het zwemwater om op die manier een ​​nauwkeurige monitoring van de waterkwaliteit tot stand te brengen en gezondheidsrisico’s te voorkomen.)

-Kustontwikkeling en klimaatverandering: (bv. Het Surfrider Coastal Defenders-netwerk houdt zich bezig met plasticvervuiling, waterkwaliteitsproblemen en ongunstige kustontwikkeling.)

Surfrider Foundation Europe is aanwezig in 11 Europese landen, waaronder België, Frankrijk, Bulgarije, Portugal, Duitsland en Spanje.

[us_single_image image=”9867″ lightbox=”1″]
[us_single_image image=”9871″ lightbox=”1″]
[us_single_image image=”9870″ lightbox=”1″]

Surfrider Foundation Europe is aanwezig in 11 Europese landen, waaronder België, Frankrijk, Bulgarije, Portugal, Duitsland en Spanje.

Op dit moment heeft de organisatie meer dan 2.000 vrijwilligers die zich dagelijks voor hun waarden inzetten. Ze worden verdeeld in 43 lokale vestigingen waar de vereniging overal actief is. Ze zijn de kracht van het veld van Surfrider Europe en animeren lokale vrijwilligerskantoren of nemen deel aan de milieucampagnes van de vereniging en geven de verschillende ontwikkelde programma’s door rond bewustzijn en educatie, evenementen en mobilisatie, enz.

Op 17 juni werd een nieuw team van ambassadeurs van ONG Conseil BE gevormd om de volgende dag al te mogen beginnen.
Dit was de allereerste fondsenwervingsmissie in België voor Surfrider

Het enige dat ons nog rest is om de doelstellingen te bereiken die Surfrider Foundation Europe in staat zullen stellen om hun acties voor de bescherming van de oceanen verder te kunnen ontwikkelen en te versterken. Dus volg zeker dit prachtige avontuur en blijf op de golf met ons!!