Na maanden van tijdelijke werkloosheid als gevolg van Covid-19, zijn 5 van onze Fundraisers vorige week weer aan het werk gegaan voor een proefmissie in de winkels.

De missie begon met een opleiding over de intensivering van de sociale acties van het Rode Kruis sinds 1 jaar na de Covid-19.

Het is dus het Belgische Rode Kruis dat dit doorgewinterde team zal vertegenwoordigen gedurende 3 weken in de winkels in Brussel en Wallonië.

Het spreekt vanzelf dat deze tijdelijke proefmissie is opgezet en georganiseerd volgens een strikt protocol om de veiligheid van de Fundraisers en de bevolking te waarborgen. Wat de barrière gebaren en de sociale distantie betreft, is ons team meer dan bereid deze te respecteren; naast het dragen van een mondmasker en het gebruik van hydroalcoholische gel, bieden onze Fundraisers het publiek nu ook de mogelijkheid om de tablet op afstand te ondertekenen dankzij de implementatie van een gloednieuwe elektronische handtekening!

Het is niet nodig om de tablet van een van onze Fundraisers te ondertekenen, de donateur ontvangt een link per SMS of e-mail op zijn eigen telefoon en hoeft alleen maar te klikken om te bevestigen.

Wij wensen iedereen veel succes met deze hertest!

[slideshowck id=11714]