• Wie ben jij? Wat deed je voor de lockdown?

Ik ben Virginie Adon a.k.a “Vivi de oude”, het cement, de focus van ONG Conseil België sinds haar oprichting! En voor ONG Conseil, werkte ik voor een andere dienstverlener en ook voor andere NGO’s als ambassadeur (ja, het is ver weg!).

  • Hoe leef jij de covid-19 crisis ? Hoe organiseer je je dagen sinds de lockdown?

Ik word er gek van! Het heeft me van streek gemaakt en verzwakt omdat ik niet meer in gemeenschap ben met de mensen op straat en mijn werk! Eigenlijk heb ik altijd non-stop gewerkt, dus het is alsof iemand mijn navelstreng heeft doorgeknipt (lachen). Werkloosheid is ook moeilijk omdat je veel geld verliest… En ik denk dat de wereldeconomie zal beïnvloed worden en dat het moeilijk zal zijn voor iedereen!
Mijn levenswijze is veel veranderd, het is alsof ik in de gevangenis zit! (lachen ). Ik maak het huis schoon, ik doe een beetje huishoudelijk werk, ik kook met mijn man, een gepensioneerde kok die me leert hoe ik goede Europese gerechten kan maken!
Ik ben ook op zoek naar manieren om weer aan het werk te gaan, want er zijn zelfs donateurs – die vrienden zijn geworden – die me bellen om te weten wanneer we weer op straat zullen staan!
Anders doe ik aan sport met een coach en begeleidt mijn dochter me voor de sessies. Een goede lockdown is een familie-lockdown!

  • Hoe hou je contact met jouw bedrijf en/of jouw collega’s?

Ik ben gerustgesteld dat mijn 2 baazen, Yannick en Tristan, me regelmatig nieuws geven en dat alles goed is voor hen. Daarna komen andere collega’s langs om eens gedag tegen te zeggen, maar ze komen niet naar binnen, we praten met elkaar van ver weg! (lachen). En we bellen elkaar veel op om elkaar te steunen en samen op koers te blijven!

  • Wat is jouw credo sinds de lockdown ? Je gemoedstoestand, je motto? (een woord, een citaat, een liedje, een film, …)

Ik denk dat je er gewoon in moet geloven en positief denken ! Daarnaast, hoop ik ook dat het bedrijf een strategie zal vinden om snel weer in dienst te komen, want ik kan het niet langer volhouden! (lachen)
Mijn motto “KRACHT EN EER ” voor iedereen !

 

BEDANKT VIVI !

[us_single_image image=”10749″ align=”center”]