•  Wie ben jij? Wat deed je voor de lockdown?

Ik ben Tawny, Back Office Manager van ONG Conseil BE. Kortom, ik ben verantwoordelijk voor Welcome Calls, verzoeken aan partnerorganisaties en donorcare diensten.  In aanvulling op deze functie ben ik ook verantwoordelijk voor de Interne Dienst voor Preventie en Welzijn op het Werk!

  • Hoe beleef jij de covid-19 crisis ? Hoe organiseer je je dagen sinds de lockdown?

Ik volgde al de evolutie van COVID-19 in Italië en mijn eerste gevoel was nogal angstig bij de aankondiging van deze pandemie. Over de ziekte was nog weinig bekend en bovendien ging het vervolgens erg snel in ons land!  Ik was ook bang voor het werk, maar we hebben de veiligheid van de werknemers op de voorgrond geplaatst (op straat en op kantoor) en de beschermende maatregelen snel ingevoerd en zoals aanbevolen door de autoriteiten.  Dus ik was snel opgelucht!
Sindsdien ben ik aan het telewerken en babysitten! (lacht) Maar het gaat goed en ik heb veel geluk, want mijn dochter laat me over het algemeen alleen als ik nu moet werken!
Anders heb ik vandaag weer aan sport gedaan!  Ik ben net 5km langs het kanaal gelopen… Goede oefening die de geest bevrijdt, erg welkom gezien de context van de opsluiting.

NB: Een week later – en op het moment van validatie van het artikel – heb ik sindsdien niet meer gelopen ! (lacht)

  • Hoe hou je contact met jouw bedrijf en/of jouw collega’s?

Ik hou contact via e-mail, sociale netwerken… Ik stuur af en toe kleine sms’jes en anders heb ik enkele videovergaderingen (Zoom). De eerste was trouwens heel sportief, want mijn dochter schreeuwde: “Kijk eens, mama! Ik ben een prinses! Ik ben niet moe! ».  Maar nu, dankzij de verhalen van Grimm, heb ik rust gevonden en mijn werkomstandigheden zijn veel verbeterd, moet ik zeggen! (lacht)

  • Wat is jouw credo sinds de lockdown ? Je gemoedstoestand, je motto? (een woord, een citaat, een liedje, een film, …)

” Kom op! Nog één dag! “. En het feit dat ik eerst moeilijk aan de opsluiting wende, maar uiteindelijk kan het werk in pyjama sommige voordelen hebben! (lacht)

BEDANKT TAWNY !

[us_single_image image=”10746″ align=”center”]