• Wie ben jij? Wat deed je voor de lockdown? 

Ik ben Meneer Mamadou Sylla! Ik heb een Master in bedrijfsstrategie. En voor de lockdown was ik een geweldige ambassadeur (omdat het een belangrijke baan voor mij betekent). Mijn doel was om mijn booster statuut te behalen en nog meer! Ik heb geen contract meer, maar ik ben en blijf toch een fervent medewerker van ONG Conseil! (lacht)

  • Hoe beleef jij de covid-19 crisis ? Hoe organiseer je je dagen sinds de lockdown? 

Covid-19 heeft alles op zijn kop gezet! Het ligt in mijn natuur om met mensen te om te gaan, om anderen te helpen en om geweldige mensen te ontmoeten. Het heeft een impact op mij gehad, maar ik weet dat het niet lang zal duren.
Mijn familie staat in Afrika dus ik ben alleen in België. Ik doe veel aan voetballen en omdat ik dicht bij de Maas woon, kan ik daardoor meer in contact komen met de natuur en het geeft me een goed gevoel!

  • Hoe hou je contact met jouw bedrijf en/of jouw collega’s? 

In dat opzicht ben ik erg blij! De maatregelen van de RVA hielden bijvoorbeeld geen rekening met studenten, maar onze directie, zowel in België als in Frankrijk, was in staat om de juiste beslissingen te nemen om ons te helpen en deze ons in real time over te brengen. Ik vind dat bij ONG Conseil België, of via mailings, Facebookgroepen of via telefoon : we houden contact hoe dan ook en dat is een grote troost voor de medewerkers! Eigenlijk zijn we een soort familie die gewoon snel terug aan de slag wilt.

  • Wat is jouw credo sinds de lockdown ? Je gemoedstoestand, je motto? (een woord, een citaat, een liedje, een film, …) 

Mijn motto is dezelfde als die ik in de straat gebruik: “Kracht, Moed en Vastberadenheid! Laten we ons hoofd erbij houden!
En tot slot : ik mis jullie!

 

 

BEDANKT MAMADOU !

[us_single_image image=”10761″ align=”center”]