• Wie ben jij? Wat deed je voor de lockdown? 

Ik ben Lucas, Back Office medewerker en Stock Manager.

  • Hoe beleef jij de covid-19 crisis ? Hoe organiseer je je dagen sinds de lockdown? 

Wat mij betreft alles is goed ! Van tijd tot tijd moet je weten hoe je het nieuws moet uitschakelen om jezelf te ontlasten… Daardoor ik raakte niet te veel in paniek! Waar ik me meer zorgen over maak, zijn de sociaal-economische gevolgen en hoe onze vrijheden zullen aangepast worden na de COVID-19

Anders lijken mijn dagen op die van een gepensioneerde ! Ik heb geen schommelstoel en ik heb de mijne niet meegenomen van kantoor! Een oude stoel dan maar! Trouwens, onze Preventieadviseur heeft de mijne in beslag genomen vanwege de niet-naleving ervan! (lacht). Thuis is de sfeer nogal studieus want mijn broertje is student en staat in de examenperiode. Ik woon in de buurt van het natuurgebied Ganshoren met kikkers, dus wat een pkezier ! Ik heb ook mijn buren ontmoet die charmant zijn… We nemen onze tijd in deze quarantaine ! En we experimenteren ook, zoals onze baard laten groeien! (lacht)

  • Hoe hou je contact met jouw bedrijf en/of jouw collega’s? 

Als  Back up van Tawny tijdens haar enkele vakantiedagen, heb ik wat telewerken gedaan om mezelf in vorm te houden! Ik moest de donorcare dienst van Coalition Plus beheren met soms leuke verrassingen… Zoals een donateur die de donorcare dienst terugbelde om een uitzonderlijke gift van 100 euro bovenop haar maandelijkse gift te doen! Dat helpt om ook positief te blijven!
Anders, omdat we een hecht team zijn, bellen we elkaar dan ook regelmatig…En we kunnen door de online vergaderingen via Zoom ook nog eens contact houden,  het is leuk iedereen te zien!

  • Wat is jouw credo sinds de lockdown ? Je gemoedstoestand, je motto? (een woord, een citaat, een liedje, een film, …) 

“Laten we positief blijven, het is zonnig !” en “Laten we afstand houden, het creëert verlangen!” (lacht)

 

 

BEDANKT LUCAS !

[us_single_image image=”10743″ align=”center”]