• Wie ben jij? Wat deed je voor de lockdown? 

Ik ben Coralie Jannarelli en sinds meer dan 6 maanden was ik Ambassadeur voor ONG Conseil België. Ik kom uit Frankrijk en ik kwam naar België om mijn leven te veranderen! Ik was met verlof voor de lockdown, dus ik heb geprobeerd om deze deze gemoedstoestand te verlengen.

  • Hoe beleef jij de covid-19 crisis ? Hoe organiseer je je dagen sinds de lockdown? 

Ik ben niet echt bang voor het virus, alles is er voor een goede reden, en wat moet gebeuren zal gebeuren! Ik beleef de lockdown vrij goed, ik voel dat het leven me toestaat de tijd te nemen om te leven en ik geniet van de rust voordat de algemene opwinding weer op gang komt.
Nu organiseer ik mijn dagen niet en leef ik volgens mijn wensen! Het is vooral de gelegenheid om mezelf te vinden, om te begrijpen wie ik ben, om mijn angsten onder ogen te zien, vooral eenzaamheid, om van mezelf te leren houden en om met mij te leren leven; deze periode is daar zeer goed voor gebleken.

  • Hoe hou je contact met jouw bedrijf en/of jouw collega’s? 

We hebben een Facebookgroep met collega’s, we helpen elkaar, we bellen elkaar en geven elkaar nieuws. Bij de start van de lockdown was alles goed georganiseerd, de communicatie was humaan… Het is goed, want dat vind je niet overal!

  • Wat is jouw credo sinds de lockdown ? Je gemoedstoestand, je motto? (een woord, een citaat, een liedje, een film, …) 

“Veranker jezelf zoveel mogelijk in het heden! “We hebben geluk op deze aarde te zijn, dus laten we genieten van het leven, van de eenvoudige pleziertjes die het ons biedt en nemen we de tijd de dingen te doen die ons gelukkig maken, voordat alles ophoudt.
Bovendien beveel ik het boek “De kracht van het huidige moment” aan. Lezen is ook een manier om te vertragen.

 

 

BEDANKT CORALIE !

[us_single_image image=”10794″ align=”center”]